Optocht versierde kinderfietsen

 

 

fiets optocht

 

Alle kinderen zijn van harte uitgenodigd om hun prachtige versierde fiets, step, trapkar, skelter, wandelwagen of ander rijdend vervoersmiddel te laten zien op Koningsdag. De kinderen kunnen hier al het werk, dat zij hebben gestoken in hun creaties, laten zien.

Aanmelden is niet nodig, bij aankomst op De Hof krijgen alle kinderen een sticker met een nummer. De kinderen mogen achter de muziek wagen met Rob de leeuw erin aansluiten voor de optocht door ons dorp. Natuurlijk liggen er prijzen klaar voor de allermooiste creaties, dus doe je best!

We starten om 10:00 uur vanaf De Hof. De route van de optocht is als volgt:

Start op De Hof – links Nederstraat – rechts Burg. Jhr. H. van de Boschstraat – oversteken naar De Kievit – links De Postmeester – links De Holleweg – oversteken naar De Holleweg – rechtdoor Nederstraat – rechtdoor Drostestraat – Einde optocht bij De Laan.

De prijsuitreiking is direct na de optocht in de tent met aansluitend de kinderdisco met Rob de Leeuw! Na de kinderdisco kunnen de kinderen direct het springkussenparadijs op en zijn er tussen 11:00 en 16:30 uur twee enthousiaste dames in de tent die de mooiste creaties schminken op de gezichtjes van de kids!