Koningsmarkt en kleedjesmarkt voor kinderen

 

foto452014 212

 

Ook dit jaar is er weer een markt tijdens Koningsdag met uiteenlopende kramen met leuke en mooie spullen. Event Service Plus organiseert dit jaar de markt en probeert een zo gevarieerd mogelijk aanbod te bieden voor alle bezoekers en deelnemers aan de markt.

 

De markt zal staan in de Imminkstraat en de Overstraat en het vormt zo een mooie verbinding met de Laan waar diverse andere activiteiten zullen plaatsvinden. Ook kinderen kunnen dit jaar weer op de markt zitten met hun kleedjes om kinderspulletjes te verkopen. Zij mogen zitten aan de kant waar de kramen niet staan opgesteld en hoeven zich niet aan te melden. De kleedjesmarkt is niet bedoeld voor volwassenen. Het verkopen van eten en drinken mag op deze markt, zolang dit niet voor directe consumptie bedoeld is (m.u.v. snoepgoed, stroopwafels en suikerspinnen, hier is alleen beperkt plaats voor). U mag wel kleine samples gratis aanbieden om mensen te laten proeven.

 

Inschrijven voor de Koningsmarkt 2019 kan via de website van Event Service Plus: http://www.eventserviceplus.nl/aanmelden-markten/ 

 

Voor vragen neemt u gerust contact op via info@eventserviceplus.nl.